Plezier voor iedereen

In de maanden juli en augustus, de zomervakantie, is er een klein animatieteam op de camping. Wekelijks is er een nieuw programma met activiteiten voor jong en oud. Daarbij horen onder andere de miniclub met knutselen en spelletjes, sportieve activiteiten in en rond het zwembad, wandelingen in de omgeving, een tafeltennis toernooitje of voetballen op het voetbalveld van het dorp.

aniamtie 6.jpg

Avondprogramma

Met dans, spel, of een zwembadfeestje.
En met de traditionele middernachtelijke duik op Ferragosto (15 Augustus).

Wekelijks wisselend programma - voor ieder wat wils

In de avond is de minidisco een populair onderdeel onder de kinderen. Verder staat er steeds iets anders op het programma. Zoals een pubquiz, vossenjacht of talentenshow. Een ander succesvol onderdeel zijn de zwembadfeestjes die soms op het programma staan. Dan mag er gezwommen worden in het mooi verlichte zwembad, soms wordt er gedanst en een glas sangria aangeboden.
Hoogtepunt van de zomer is de jaarlijkse avondduik met Ferragosto (15 augustus).

Incidentele evenementen

Incidenteel vinden er andere evenementen plaats. Muziek heeft altijd zijn plaats gehad op de camping, veelal jazz en bigband optredens. Maar ook een in Italië zeer populair evenement als een ‘sfilata di moda’ (modeshow/missverkiezing) heeft al een paar keer zijn decor in het zwembad gevonden.