Wie blogt?

1985. Met de televisie op hoog volume om maar niets te hoeven missen van het spektakel Live Aid, waren mijn vriend en ik druk bezig met het inpakken voor onze vakantie. Net 20 jaar oud ging ik achterop de motor naar Italië. Hij was vaker bij de Bloemenrivièra geweest en wilde dat gebied ook aan mij laten zien.

Kort samengevat: we gingen en zijn blijven gaan.

Tijdens die eerste vakantie kwamen we terecht op een kleine camping in het achterland van de Bloemenrivièra, Camping delle Rose bij Isolabona. En wat er ook veranderde in ons leven, deze camping bleef de constante factor.

We zijn getrouwd, werden ouders, werkten, reisden en kwamen altijd weer terug in Isolabona. Toen zich de kans voordeed om in het dorp een huis te kopen grepen we deze met beide handen aan. Sindsdien verdeel ik mijn tijd tussen Nederland en Italïe.

Ik maak deel uit van het Italiaanse leven. Mijn Nederlandse ogen observeren, verwonderen zich en slaan op. Ik geef woorden aan wat ik beleef en laat de beelden op de foto’s verder spreken.

Mijn naam is Margaretha, Nederlandse roepnaam Margreet. Ik deel graag mijn enthousiasme over dit bijzondere stukje Italië met de lezers van deze website.