Afkoelen met uitzicht

Dobberen in een zwembad met uitzicht op de omringende bergen, daarna wegzakken in een ligstoel of uitstrekken op een bedje van het solarium. Met een drankje van de bar aan een nieuw boek beginnen in één van de loungesets, bijpraten aan een tafeltje op het grote terras. Genieten van de zon of juist verkoeling zoeken in de schaduw van een parasol of de tropische planten van de omringende tuin.

De mogelijkheden zijn er. Het grote zwembad is overal even diep. Naast het diepe bad ligt het ondiepe peuterbadje waar ouder en kind ook samen gebruik van kunnen maken.

Verwarmd door de zon

Het water van het zwembad wordt verwarmd door de zon. De openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen. Bij een warm voorjaar opent het zwembad in mei, wanneer het wat koeler blijft opent het zwembad in juni. Sluiting van het zwembad is ook afhankelijk van het weer. Bij gunstige omstandigheden blijft het zwembad tot in oktober geopend.

solarium3.jpg

Ligstoelen en zonnebedjes

Rondom de zwembaden zijn vrij te gebruiken ligstoelen en parasols te vinden. Ook de tafels en stoelen van het terras en de loungeset zijn vrij te gebruiken. Het solarium, de hoger gelegen tuin achter het muziekpodium, biedt privé bedjes.

DSC_8314-2.jpg

Verwamd door de zon

Het zwembad is open voor gebruik van 's morgens 10 tot 's avonds 7 uur. In deze tijd ligt het zwembad in de zon. In de avond is het sprookjesachtig verlicht. De loungeset en stoelen kunnen ook dan gebruikt worden.

Zwembadfeestje

In het hoogseizoen organiseert het animatieteam soms zwembadfeestjes waarbij er in de avond gezwommen kan worden. Met Ferragosto (15 augustus) is er de traditionele middernachtelijke duik, een jaarlijks hoogtepunt van het zomerseizoen.