Met eigen kampeermiddel

Door de ligging in de prachtige Nervia vallei wordt Camping Delle Rose omringd door de groene uitlopers van de Mediterrane Alpen, met uitzicht op de imposante bergtop van de Monte Torraggio.

Het hart van de camping

Het zwembad vormt, samen met de bar en het aangrenzende terras, het hart van de camping. Ook andere voorzieningen zijn in de buurt van het zwembad te vinden; de pizzeria, de winkel en sanitair.

Aan beide zijden en boven dit centraal gelegen voorzieningengebied liggen de kampeerplekken op terrassen tegen de berghelling aan. Alles zo veel mogelijk aansluitend bij de natuurlijke mogelijkheden van het gebied. Hierdoor zijn verschillende soorten standplaatsen ontstaan voor zowel tenten als vouwwagens, caravans en campers.

VERDE2.jpg

Kamperen in een unieke omgeving

Op terrassen tegen de berghelling aan zijn kampeerplekken aangelegd, zo veel mogelijk aansluitend bij de natuurlijke mogelijkheden van het gebied.

Reserveer nu
kampeerlaantje.jpg

Ook voor caravans en campers

De camping is goed bereikbaar, ook voor campers en caravans. De weg door de vallei stijgt geleidelijk, kent geen grote stijgingspercentages of haarspeldbochten en is breed genoeg. Dit maakt de weg ook geschikt om te fietsen.

Bekijk aanbod

Schilderachtige omgeving

Het nabijgelegen Isolabona is slechts één van de vele schilderachtige dorpjes in de omgeving. Vanaf de camping leidt een wandelpad (sentiero) over de berg rechtstreeks naar het dorp. De zee en de bijbehorende badplaatsen liggen op slechts 12 kilometer afstand. De omringende bergen bieden volop gelegenheid tot wandelen, fietsen en toeren met auto of motor. Verkoeling kan gevonden worden in één van de riviertjes.

DSC_0228.JPG

Sentiero naar Isolabona

Vanaf de camping is een aansluiting gemaakt naar het pad dat over de berg naar het dorpje Isolabona leidt. Dit antieke pad (sentiero) werd vroeger door de boeren gebruikt. Dwars door de natuur en langs de overblijfselen van het vroegere boerenleven en de oude steenoven.

Sentiero Cupeira