Accommodatie huren

Verblijven op de camping - met de gemakken van thuis

Naast standplaatsen voor eigen kampeermiddelen is het mogelijk om op Camping Delle Rose een accommodatie te huren. Aan komen rijden met alleen persoonlijke bagage, parkeren, inchecken en genieten. Vanuit Nederland met de eigen auto of met een huurauto vanaf het vliegveld. Het campingleven ervaren vanuit de luxe van een compleet ingerichte mobile home of luxe Safari tent. Of wonen als de lokale bevolking in een appartement.

mobile homes giardino.jpg

Mobile home

In het hart van de camping zelf staan mobile homes. Dit zijn luxe mobile homes, elk met maar liefst twee badkamers en twee of drie aparte slaapkamers. Daarnaast een woonkeuken gedeelte met airconditioning. Iedere mobile home heeft een eigen buitenterras.

Boek nu

Volop deelnemen aan het campingleven

Vanuit een mobile home volop deelnemen aan het campingleven; de mobile homes staan op hetzelfde gedeelte van de camping als waar ook standplaatsen voor kampeerders zijn. Vanaf de veranda zien hoe op de camping mensen aankomen en hun tent opzetten of caravan plaatsen, om daarna een praatje te maken en tot nieuwe ontmoetingen te komen.

De eerste van deze nieuwe mobile homes zijn in het seizoen 2019 in gebruik genomen, de andere mobile homes hebben hun eerste seizoen in 2020.


mobile home Hortensia of Agapanthus

Lodge Holidays-Delle Rose-HR-19.jpg

Safari tenten

Het kampeergevoel, maar dan met alle mogelijke luxe: aparte slaapkamers met echte bedden, een terras met buitenkeuken, koelkast en lounge meubilair. De meeste tenten hebben een eigen badkamer met douche en toilet.

Boek nu

Kamperen in luxe

Camping Delle Rose ligt aan de oostkant van de vallei. De kampeerplekken zijn aangelegd van laag naar hoog, verdeeld over verschillende terrassen op de berghelling. Wat hoger op de berg, op de plek van de oude kastanjeboomgaard, zijn de terrassen aangepast om Safari tenten te kunnen plaatsen. Deze luxe tenten hebben hun plek gevonden tussen de oude, nog aanwezige kastanjebomen en bieden een fenomenaal uitzicht op de majestueuze Monte Torraggio. Eén van de tenten heeft zijn plekje lager op de camping gevonden. Deze is privé gelegen en heeft een eigen tuintje en parkeerplaats, maar nog steeds met de blik gericht op de Monte Torraggio.


Safari tenten

IMGP0272.JPG

Appartement

Pal tegenover de camping ligt het grote familiehuis met daarin een paar appartementen. Eén van die appartementen wordt verhuurd aan gasten. Wie het appartement huurt kan niet alleen gebruik maken van de tuin bij het huis, maar ook van alle camping faciliteiten.

Boek nu

Net als de lokale bevolking

Het huren van het appartement betekent leven als de lokale bevolking. De luiken houden de hitte buiten waardoor de stenen vloer extra koel voelt. In de avond komt de koelere lucht naar binnen vanuit de lager gelegen Nervia. De ramen kijken uit op de vallei die mede door dit water gevormd is en laten de geuren en geluiden van de omgeving binnen. Als het in het voor- en naseizoen killer wordt kan eventueel de verwarming aan. Er kan in de tuin of aan de keukentafel gegeten worden waarna het goed toeven is op het terras of bij het zwembad van de camping met een koffie of verfrissing uit de bar.


appartement Margherita