Accommodatie huren

Verblijven op de camping - met de gemakken van thuis

Naast standplaatsen voor eigen kampeermiddelen is het mogelijk om op Camping Delle Rose een accommodatie te huren. Aan komen rijden met alleen persoonlijke bagage, parkeren, inchecken en genieten. Vanuit Nederland met de eigen auto of met een huurauto vanaf het vliegveld. Het campingleven ervaren vanuit de luxe van een compleet ingerichte mobile home of luxe (safari) tent. Of wonen als de lokale bevolking in een appartement.

mobile homes 2.jpg

Mobile home

De mobile homes zijn gegroepeerd op verschillende plekken op het campingterrein. Het zijn luxe mobile homes, elk met maar liefst twee badkamers en twee of drie aparte slaapkamers. Daarnaast een woonkeuken gedeelte met airconditioning. Iedere mobile home heeft een eigen buitenterras.

Boek nu

Volop deelnemen aan het campingleven

Vanuit een mobile home volop deelnemen aan het campingleven en tegelijk de luxe van een eigen huisje genieten. Bar, pizzeria en restaurant op een steenworp afstand. Net als het zwembad met ligstoelen en bedjes. In het hoogseizoen animatie voor de kinderen en levendige avonden op het grote terras bij de bar.


mobile home Hortensia of Agapanthus

Lodge Holidays-Delle Rose-HR-19.jpg

Safari tenten

Het kampeergevoel, maar dan met alle mogelijke luxe: aparte slaapkamers met echte bedden, een terras met buitenkeuken, koelkast en lounge meubilair. De meeste tenten hebben een eigen badkamer met douche en toilet.

Boek nu

Kamperen in luxe

Camping Delle Rose ligt aan de oostkant van de vallei. De kampeerplekken zijn aangelegd van laag naar hoog, verdeeld over verschillende terrassen op de berghelling. Wat hoger op de berg zijn de terrassen aangepast om safari tenten te kunnen plaatsen. Deze luxe tenten hebben hun plek gevonden tussen de oude, nog aanwezige kastanjebomen en bieden een fenomenaal uitzicht op de majestueuze Monte Torraggio. Eén van de tenten heeft zijn plekje lager op de camping. Deze is meer privé gelegen en heeft een eigen tuintje, maar nog steeds met de blik gericht op de Monte Torraggio.

Naast luxe safaritenten verhuurt de camping eenvoudige bungalowtenten. Met verschillende slaapcabines, een campingkeuken en tafel en stoelen. Met een tweepersoonsbed en vier eenpersoonsbedden bieden de tenten onderdak aan maximaal zes personen.

In het seizoen 2023 heeft Camping delle Rose nieuwe kleine (tent) huisjes in gebruik genomen, tiny house Mimosa. Plus spectaculaire luxe tenten met maar liefst twee verdiepingen.   


Safari tenten

IMGP0272.JPG

Vakantiehuis

Pal tegenover de camping ligt het grote familiehuis met daarin een paar appartementen. Eén van die appartementen wordt verhuurd aan gasten. Wie het appartement huurt kan gebruik maken van alle camping faciliteiten.

Boek nu

Net als de lokale bevolking

Het huren van het appartement/vakantiehuis betekent leven als de lokale bevolking. De luiken houden de hitte buiten waardoor de stenen vloer extra koel voelt. In de avond komt de koelere lucht naar binnen vanuit de lager gelegen Nervia. Het terras kijkt uit op de vallei en brengt de geuren en geluiden van de omgeving binnen. Als het in het voor- en naseizoen killer wordt kan de verwarming aan. Er kan op het terras of aan de keukentafel gegeten worden waarna het ook nog goed toeven is op het terras bij het zwembad van de camping met een koffie of verfrissing uit de bar.


appartement Rosa